Werkwijze

Mijn werkgebied omvat Amsterdam en omstreken. Buiten dat gebied worden er kosten in rekening gebracht.

Ontharen aan huis

‘Gemak dient de mens’, zeggen ze. Vanuit mijn eigen voorkeur voor comfort, heb ik gekozen voor een laagdrempelige service. Ontharen staat voor velen op het lijstje ‘basisbehoeften’. Ik vervul deze behoefte graag mobiel zodat je hiervoor de deur niet meer uit hoeft . Je hoeft geen oppas te regelen voor de kinderen en het is niet meer nodig om na een lange werkdag haastig richting een waxsalon te gaan om nét voor sluitingstijd een behandeling te ontvangen. De Mobiele Waxer komt aan huis. Omdat je je in je eigen vertrouwde omgeving zelfverzekerder voelt om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Omdat deze benadering persoonlijk is en een veilige, intieme setting creëert. Omdat jij het verdient!

ontharen-aan-huis
full-body-wax
mobiele-waxer-intake-gesprek

De intake

De Mobiele Waxer werkt met een intakeformulier. Het intakeformulier wordt ingezet om te achterhalen of je in aanmerking komt voor de waxbehandelingen die door de Mobiele Waxer worden aangeboden. Er wordt o.a. rekening gehouden met de volgende aspecten:

Met de input vanuit het intakeformulier gaan we aan de slag met een huidanalyse.
De Mobiele Waxer inspecteert of de huid geschikt is voor de aangeboden behandelingen. Hiermee sluiten we alle eventuele huidproblemen uit en kunnen we aan de slag met het sugaren.

Maak kennis met de Mobiele Waxer

ONTHAREN IN AMSTERDAM EN OMSTREKEN

Het huisbezoek

De Mobiele Waxer staat bekend om haar huisbezoeken. De ontharingsbehandeling wordt door sommigen als onprettig ervaren, mede daarom komt de Mobiele Waxer de behandeling afnemen in jouw vertrouwde omgeving. Thuis, in de woonkamer, in de slaapkamer of welke ruimte in huis jij het prettigst vindt. In deze bewuste ruimte dient voldoende ruimte te zijn voor de massagetafel, die speciaal voor de ontharingsbehandeling wordt meegenomen. De massagetafel is 90 x 200 cm. Houd er rekening dat er naast de ruimte voor de tafel, ook ruimte beschikbaar dient te zijn om de tafel heen, zodat er tijdens de ontharingsbehandeling omheen gelopen kan worden.
Naast de massagetafel, neemt de Mobiele Waxer alle benodigdheden voor de ontharingsbehandeling mee:

Voor elk huidtype

Ready to be Waxed?

Maak dan vandaag nog een afspraak

waxer-aan-huis
vajacial-behandeling-de-mobiele-waxer

Vajacial

Vajacial is een facial voor de venusheuvel. De Vajacial is ideaal als je je venusheuvel wat extra aandacht wilt geven. Deze luxe behandeling gaat net een stapje verder dan de Brazilian wax. De huid wordt volledig gecontroleerd op oneffenheden, verlicht hyperpigmentatie, reinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. Je huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid.
Browshaping-behandeling-de-mobiele-waxer

Browshaping

Browshaping is het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen door middel van browmapping. Hierbij worden jouw wenkbrauwen uitgemeten waarbij ik let op de natuurlijke groei van jouw wenkbrauwen, jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke voorkeur.