WERKWIJZE

Mijn werkgebied omvat Amsterdam en omstreken.
Buiten dat gebied worden er kosten in rekening gebracht.

Ontharen aan huis

‘Gemak dient de mens’, zeggen ze. Vanuit mijn eigen voorkeur voor comfort, heb ik gekozen voor een laagdrempelige service. Ontharen staat voor velen op het lijstje ‘basisbehoeften’. Ik vervul deze behoefte graag mobiel zodat je hiervoor de deur niet meer uit hoeft . Je hoeft geen oppas te regelen voor de kinderen en het is niet meer nodig om na een lange werkdag haastig richting een waxsalon te gaan om nét voor sluitingstijd een behandeling te ontvangen. De Mobiele Waxer komt aan huis. Omdat je je in je eigen vertrouwde omgeving zelfverzekerder voelt om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven. Omdat deze benadering persoonlijk is en een veilige, intieme setting creëert. Omdat jij het verdient!

Foto 6

Voor elk huidtype

Ontharen in Amsterdam en omstreken

Het werkgebied van de Mobiele Waxer bevindt zich in Amsterdam en omstreken. Binnen Amsterdam worden er geen vervoerskosten gerekend. Voor huisbezoeken buiten een straal van 20 km van het gebruikelijke werkgebied, worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €5,-. Voor gebieden buiten een straal van 30 km van het gebruikelijke werkgebied wordt er een bedrag van 10,- extra gerekend.

 

De intake

De Mobiele Waxer werkt met een intakeformulier. Het intakeformulier wordt ingezet om te achterhalen of je in aanmerking komt voor de waxbehandelingen die door de Mobiele Waxer worden aangeboden. Er wordt o.a. rekening gehouden met de volgende aspecten:

Huidaandoeningen

Huidonregelmatigheden

Littekenweefsels

Medicijngebruik

Allergieën

Met de input vanuit het intakeformulier gaan we aan de slag met een huidanalyse.
De Mobiele Waxer inspecteert of de huid geschikt is voor de aangeboden behandelingen. Hiermee sluiten we alle eventuele huidproblemen uit en kunnen we aan de slag met het sugaren.

sugar-waxen-amsterdam-checklist
lucrezia-carnelos-kn6QrWtnAtY-unsplash

Het huisbezoek

De Mobiele Waxer staat bekend om haar huisbezoeken. De ontharingsbehandeling wordt door sommigen als onprettig ervaren, mede daarom komt de Mobiele Waxer de behandeling afnemen in jouw vertrouwde omgeving. Thuis, in de woonkamer, in de slaapkamer of welke ruimte in huis jij het prettigst vindt. In deze bewuste ruimte dient voldoende ruimte te zijn voor de massagetafel, die speciaal voor de ontharingsbehandeling wordt meegenomen. De massagetafel is 90 x 200 cm. Houd er rekening dat er naast de ruimte voor de tafel, ook ruimte beschikbaar dient te zijn om de tafel heen, zodat er tijdens de ontharingsbehandeling omheen gelopen kan worden.
Naast de massagetafel, neemt de Mobiele Waxer alle benodigdheden voor de
ontharingsbehandeling mee:

De suikerhars

Waxverwarmer

Nitril Handschoenen

Aloë Vera gel

Voor elk huidtype

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK