Over mij

Mijn werkgebied omvat Amsterdam en omstreken.
Buiten dat gebied worden er kosten in rekening gebracht.

De Mobiele Waxer

4 jaar geleden kwam ik voor een keuze te staan die de koers van mijn leven voor altijd zou veranderen. Nadat ik ruim 12 jaar actief was geweest in het bankwezen, kreeg ik te horen dat mijn contract niet werd verlengd door het toedoen van een reorganisatie. Daar stond ik dan, onvoorbereid, maar gedwongen om deze onverwachte situatie om te zetten in een nieuwe uitdaging. Ik sta positief in het leven, dus ik maakte de bewuste keuze om vanuit dit ‘verlies’ nieuwe kansen te creëren.

de-mobiele-waxer-amsterdam
De wereld van ‘Body Sugaring’

De wereld van ‘Body Sugaring’

YouTube opende voor mij de wereld van ‘Body Sugaring’, een vorm van ontharen met suikerhars die mij vrijwel meteen aantrok. Uiterlijke verzorging geeft mij energie. Ik besloot aan de slag te gaan met de suikerhars en leerde het zelf te maken. Het resultaat testte ik in de beginfase uit op mezelf, mijn vrienden en familie. Dit viel zo goed in de smaak, dat ik besloot mij er meer in te verdiepen. Vanuit een self-taught YouTube specialist, besloot ik mezelf om te scholen tot een echte professional op het gebied van sugar waxing. Ik begon aan de opleiding ‘Sugarwax Specialist’ en in 2017 ontstond als gevolg daarvan: De Mobiele Waxer.

Ready to be Waxed?

Maak dan vandaag nog een afspraak

waxer-aan-huis
vajacial-behandeling-de-mobiele-waxer

Vajacial

Vajacial is een facial voor de venusheuvel. De Vajacial is ideaal als je je venusheuvel wat extra aandacht wilt geven. Deze luxe behandeling gaat net een stapje verder dan de Brazilian wax. De huid wordt volledig gecontroleerd op oneffenheden, verlicht hyperpigmentatie, reinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. Je huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid.
Browshaping-behandeling-de-mobiele-waxer

Browshaping

Browshaping is het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen door middel van browmapping. Hierbij worden jouw wenkbrauwen uitgemeten waarbij ik let op de natuurlijke groei van jouw wenkbrauwen, jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke voorkeur.