De behandeling

De ontharings behandeling

De Mobiele Waxer maakt voor de ontharingsbehandeling gebruik van suikerhars. De suikerhars wordt aangebracht op de lichaamsdelen die je wenst te ontharen. De duur van de ontharingsbehandeling ook wel ‘Body Sugaring’ genoemd, varieert tussen de 10 en de 45 minuten, afhankelijk van welke lichaamsdelen er behandeld worden.
Suikerhars de handgemaakte suikerhars van de Mobiele Waxer bestaat uit suiker, water en citroen. De samenstelling van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de suikerhars geschikt is voor elk huidtype. Het voordeel van het gebruik van suikerhars, is dat het onthardingsproces minder pijnlijk is. Daarnaast is de kans op een allergische reactie nagenoeg nihil.
Na de behandeling worden de onthaarde lichaamsdelen altijd ingesmeerd met Aloë Vera gel.
De gel heeft een verkoelende werking en is verzachtend voor de huid.

ontharingsbehandeling-aan-huis
De wereld van ‘Body Sugaring’

Nazorg​

Na de ontharingsbehandeling is de huid extra gevoelig. Daarom is het advies om geen geparfumeerde bodylotion te gebruiken op de onthaarde lichaamsdelen. Ook strakke kleding wordt afgeraden, omdat dit zorgt voor wrijving, wat kan leiden tot een pijnlijke en geïrriteerde huid. Vanaf 2 á 3 dagen na de ontharingsbehandeling is je huid weer toe aan een scrubbeurt. Op deze manier houd je de huid zacht en glad en voorkom je ingegroeide haren. 

Ready to be Waxed?

Maak dan vandaag nog een afspraak

waxer-aan-huis
vajacial-behandeling-de-mobiele-waxer

Vajacial

Vajacial is een facial voor de venusheuvel. De Vajacial is ideaal als je je venusheuvel wat extra aandacht wilt geven. Deze luxe behandeling gaat net een stapje verder dan de Brazilian wax. De huid wordt volledig gecontroleerd op oneffenheden, verlicht hyperpigmentatie, reinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. Je huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid.
Browshaping-behandeling-de-mobiele-waxer

Browshaping

Browshaping is het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen door middel van browmapping. Hierbij worden jouw wenkbrauwen uitgemeten waarbij ik let op de natuurlijke groei van jouw wenkbrauwen, jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke voorkeur.