DE BEHANDELING

De Ontharings behandeling

De Mobiele Waxer maakt voor de ontharingsbehandeling gebruik van suikerhars. De suikerhars wordt aangebracht op de lichaamsdelen die je wenst te ontharen. De duur van de ontharingsbehandeling ook wel ‘Body Sugaring’ genoemd, varieert tussen de 10 en de 45 minuten, afhankelijk van welke lichaamsdelen er behandeld worden.
Suikerhars de handgemaakte suikerhars van de Mobiele Waxer bestaat uit suiker, water en citroen. De samenstelling van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de suikerhars geschikt is voor elk huidtype. Het voordeel van het gebruik van suikerhars, is dat het onthardingsproces minder pijnlijk is. Daarnaast is de kans op een allergische reactie nagenoeg nihil.
Na de behandeling worden de onthaarde lichaamsdelen altijd ingesmeerd met Aloë Vera gel.
De gel heeft een verkoelende werking en is verzachtend voor de huid.

de mobiele wax behandeling

Voorzorg

De Mobiele Waxer adviseert en informeert altijd voor, tijdens en na de ontharingsbehandeling, zodat je van tevoren weet waar je rekening mee dient te houden. Voor je de behandeling ondergaat, word je geadviseerd om je huid te scrubben met de handgemaakte AHA fruitscrub*, verkrijgbaar in de webshop van de Mobiele Waxer. Het
scrubben van de huid zorgt ervoor dat alle dode huidcellen verwijderd worden en dat de haren losser gaan zitten. Hierdoor kunnen de haren makkelijker verwijderd worden.

*De AHA fruitscrub is een product gecreëerd door de Mobiele Waxer en verkrijgbaar via de webshop. AHA staat voor alphahydroxyzuur en staat bekend om het terugbrengen van de natuurlijke balans van de huid. Met de AHA huidscrub transformeert een doffe en droge huid in een rap tempo in een stralende huid. De fruitzuren in de AHA fruitscrub hebben een verzachtende werking voor de huid. De huid maakt dagelijks ruimte voor het herstellen van de huidcellen op een natuurlijke manier. Door zonneschade, een droge of vette huid, genetische factoren of een huidaandoening kan dit natuurlijk proces verstoord worden. Daardoor ontstaat er een doffe, droge of schilferige huid, verstopte poriën en puistjes. De AHA fruit scrub helpt om het natuurlijke proces weer in balans te brengen.

waxen-scrubben-voorzorg

NAZORG

Na de ontharingsbehandeling is de huid extra gevoelig. Daarom is het advies om geen geparfumeerde bodylotion te gebruiken op de onthaarde lichaamsdelen. Ook strakke kleding wordt afgeraden, omdat dit zorgt voor wrijving, wat kan leiden tot een pijnlijke en geïrriteerde huid. Vanaf 2 á 3 dagen na de ontharingsbehandeling is je huid weer toe aan een scrubbeurt. Op deze manier houd je de huid zacht en glad en voorkom je ingegroeide haren. Gebruik voor een goed resultaat de AHA fruitscrub*, verkrijgbaar in de webshop van de Mobiele Waxer.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK