Veel gestelde vragen

Sugaren is een 100% natuurlijke ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit suiker, water en citroensap. Doordat deze suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid en deze er in de richting van de haargroei wordt afgetrokken, is dit een huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen.

Voor de behandeling adviseer ik de huid te scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haren makkelijker verwijderd kunnen worden.

Je kunt de haren al laten sugaren vanaf 5 mm.

sugaren kan de eerste keer als niet prettig worden ervaren, echter verschilt de pijn per persoon. Naarmate je vaker sugart, neemt de pijn af. Dit heeft te maken met het feit dat de haren over het algemeen dunner worden.

Het is mogelijk om te sugaren tijdens je menstruatie of zwangerschap. Voor beide geld dat de huid extra gevoelig is door de hormonen en de behandeling als pijnlijk kan worden ervaren. Sugaren tijdens de menstruatie vind ik persoonlijk niet hygiënisch en doe ik dan ook niet. Tijdens de zwangerschap sugaren is niet schadelijk voor de baby en kan tot uiterlijk 37 a 38 weken.

De haren kunnen 3 tot 6 weken wegblijven, afhankelijk van de haargroei.

Dat verschilt per persoon, maar ik adviseer om 4 tot 6 weken na de behandeling een nieuwe afspraak te plannen.

Na de behandeling heeft je huid de tijd nodig om te herstellen. Het is belangrijk de eerste 24-48 uur:

  • Niet te heet douchen
  • Gebruik geen geparfumeerde zeep, bodylotion en deodorant
  • Geen make up
  • Geen sauna bezoek omdat de hitte irritatie en roodheid kan veroorzaken. De openstaande poriën zijn gevoelig voor infecties
  • Ga niet zwemmen, je bent vatbaar voor de bacteriën in het zwembad en in de zee.
  • Ga niet liggen in de zon of onder de zonnebank. Je kan permanente zonschade of pigmentvlekken krijgen.
  • En draag geen strakke kleding. Je huid heeft tijd nodig om te "ademen" en te herstellen.

Ready to be Waxed?

Maak dan vandaag nog een afspraak

waxer-aan-huis
vajacial-behandeling-de-mobiele-waxer

Vajacial

Vajacial is een facial voor de venusheuvel. De Vajacial is ideaal als je je venusheuvel wat extra aandacht wilt geven. Deze luxe behandeling gaat net een stapje verder dan de Brazilian wax. De huid wordt volledig gecontroleerd op oneffenheden, verlicht hyperpigmentatie, reinigd en verzorgd. Eventuele Ingegroeide haartjes worden verwijderd. Je huid wordt er zachter en gladder van, maar het werkt ook kalmerend én het bevordert het herstel van de huid.
Browshaping-behandeling-de-mobiele-waxer

Browshaping

Browshaping is het perfect in vorm brengen van de wenkbrauwen door middel van browmapping. Hierbij worden jouw wenkbrauwen uitgemeten waarbij ik let op de natuurlijke groei van jouw wenkbrauwen, jouw gezichtsvorm en jouw persoonlijke voorkeur.